Og³oszenie | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tytu³ panelu
Tre¶æ i obrazek naszego panelu:
#16 2014-01-04 17:32:23Re: Triple Threat Ladder Match for #4 Contender to the World Heavyweight COciê¿a³y przeciwnik zbyt d³ugo wchodzi³ na szczyt drabiny, daj±c mi tym samym czas odzyskanie ¶wiadomo¶ci. Kiedy to siê sta³o, natychmiast poderwa³em siê z miejsca i podbieg³em do przeciwnika, by w celu obezw³adnienia go, z³apaæ jego stopê. Ci±gniêty rywal zmuszony zosta³ do zej¶cia nieco ni¿ej, co jednak zakoñczy³o siê kopniêciem w moj± twarz przez jego drug± nogê. Odwróciwszy siê, pocz±³em bezw³adnie siê cofaæ, kiedy Abbys stan±³ na drabinie skierowany twarz± do mnie,a ty³em do owej metalowej konstrukcji. I teraz by³ jednak zdecydowanie za wolny. W porê opanowa³em bowiem ból, by, maj±c ¶wiadomo¶æ wci±¿ bardzo realnego zagro¿enia, b³yskawicznie wdrapaæ siê na drabinê. Nast±pi³a potê¿na wymiana punchy, podczas której to oponent by³ gór±. Tak oto, kiedy nieco oszo³omiony, odchyli³em siê do ty³u wci±¿ jednak trzymaj±c rêk± drabinê, przeciwnik postanowi³ wymierzyæ silny sierpowy, który mia³ zakoñczyæ sprawê. Wtem jednak przeliczy³ siê on po raz trzeci, bowiem szybko unikn±³em ciê¿kiej rêki przeciwnika, który omal nie spad³ z drabiny. Wtedy przyst±pi³em do kontrataku, szybko traktuj±c Abbys'a seri± punchy w splot s³oneczny po których nast±pi³o kilka przypominaj±cych uderzenie m³ota ciosów w ods³oniêty kark. Teraz przeciwnik ju¿ ledwie zwisa³ z drabiny, a ja b³yskawicznie przechwyciwszy jego g³owê, sprowadzi³em nas obu do parteru nieprawdopodobnym Tornado DDT z du¿ej wysoko¶ci! Offline #17 2014-01-04 18:56:06Re: Triple Threat Ladder Match for #4 Contender to the World Heavyweight CCzytaj±c doszed³em do wniosku ¿e kontra jest mo¿liwa do wykonania lecz jest do¶æ d³uga i na moment straci³e¶ kontakt z rywalem. Jednak jestem w stanie zaliczyæ do momentu, w którym zaczyna siê wymiana ciosów, obaj dostali¶cie po mordzie i obaj tracicie równowagê. Drabina siê przechyla, a Hunico i Abyss l±duj± padaj± razem z ni±. Zmêczenie jest wiêksze po stronie Hunico lecz Abyss równie¿ nie wstanie tak szybko, zatem piszecie Opis Sytuacji na stosunkowo du¿o, 320 s³ów! Offline #18 2014-01-05 16:31:06Re: Triple Threat Ladder Match for #4 Contender to the World Heavyweight C'PrzegÂraÂnym nie jest ten co fakÂtycznie przegÂryÂwa, lecz ten co nie walczy.' Wszystko we mnie ga¶nie. P³omyk rozpalony w ¶rodku powoli traci na swojej mocy i stara siê uciec. Wywrzeæ od ¶rodka wszystkie wnêtrzno¶ci, penetruj±c bez woli opamiêtania. Rozkojarzenie poczête zbytni± swobod± wokó³ siebie da³o swój znak przed momentem. Id±c bez opamiêtania przez chwilê utraci³em trze¼wy rozum. Utraci³em jedn± z najwa¿niejszych rzeczy przydatnych w kwadratowym pier¶cieniu. Bez niej mo¿na pi±æ siê do wygranej, lecz nigdy sukcesywnie. Brakuje za ka¿dym razem ostatecznego finish'u. Przej¶ciem na metê z podniesion± g³ow± i oznak± zdobycia czego¶ niemo¿liwego. Jeden b³±d w ca³o¶ci nie spowodowany przez moj± personê postawi³ nas obu w nieprzyjemnej sytuacji. Konkurent mia³ mo¿liwo¶æ poddania swojego cia³a pod moj± kontrolê i zwyk³ego przeczekania, by pó¼niej spokojnie odpocz±æ w szatni. Lecz nie, jak zawsze musia³ dodaæ swoje pieprzone 'trzy grosze'. By³em o krok przed wszystkim a spad³em na równinê. Bezdenn± otch³añ, z której nie ³atwo sprosta mi siê wydostaæ. Znów wpad³em w bagno. Offline #19 2014-01-05 20:26:03Re: Triple Threat Ladder Match for #4 Contender to the World Heavyweight C24h. Offline #21 2014-01-06 13:02:45Re: Triple Threat Ladder Match for #4 Contender to the World Heavyweight CIronicznym u¶miechem da³em znak przeciwnikowi do zbli¿aj±cej siê mêki. Wprost rechocz±c siê bez opamiêtania wsta³em z maty unosz±c swoj± g³owê w ge¶cie nadchodz±cej wygranej. Wyci±gn±³em konkurenta z niewygodnego po³o¿enia, stawiaj±c nas w prawie wyrównan± pozycjê. Prawie, gdy¿ nie minê³a chwila nim moje piê¶ci zaczê³y ciosaæ siê w twarz Hunico. Znaj±c ca³y przebieg walki postawi³em na najprostsze rozwi±zania. Solidnym Gut Kick'iem przymierzonym w tu³ów zgi±³em oponenta w pó³. Bez wahania chwyci³em go przez ramiê i zaci±gn±³em d³oni± o majdy. W mgnieniu oka do kwadratowego pier¶cienia zawita³ Snap Suplex, daj±c ogromn± rado¶æ na trybunach. Id±c za ciosem z ca³ej swojej mo¿liwej szybko¶ci dotar³em do naro¿nika, by przy jego pomocy wstaæ. Znajduj±c siê ponad Jorge'm b³yskawicznie podj±³em drabinê na barki i spocz±³em w ów wcze¶niej wspomnianym naro¿niku. Przeciwnik zaprzesta³ oczekiwaniom dopiero po kilkudziesiêciu sekundach, gwa³townie ruszaj±c na moj± personê. Wtem postanowi³em to wykorzystaæ, zadaj±c porz±dny cios metalow± drabin± w splot s³oneczny. Oponent jêkn±³ piskliwie z bólu, natomiast ja roz³o¿y³em owy przedmiot, szczebelek po szczebelku wspinaj±c siê po upragnione z³oto.. Offline #22 2014-01-06 14:04:05Re: Triple Threat Ladder Match for #4 Contender to the World Heavyweight CHunico widz±c co siê dzieje, podbiega do drabiny chc±c zdj±æ z niej Potwora. Ruch ma Abyss! Offline #23 2014-01-06 14:35:13Re: Triple Threat Ladder Match for #4 Contender to the World Heavyweight CPieprzony dupek znów wdr±¿a siê pod skarpê. Jest bliski ¶mierci postêpuj±c tak bezmy¶lnie. Nie zdaje sobie sprawy z kim, b±d¼ z czym ma do czynienia. Obj±wszy obiema rêkoma za spód jednego ze szczebli drabiny wymachujê swoj± praw± koñczyn±. Sprytny plan znokautowania przeciwnika nie chce siê osi±gn±æ, poniewa¿ konkurent co chwila unika ciosu. Wkurwiony gwa³townie zeskakujê z wysoko¶ci, taranuj±c Hunico precyzyjnym Jumping Clothesline'm. Z si³± upadku zaliczyli¶my kolejny powrót do przesz³o¶ci. Jak przed momentem obaj ponownie le¿ymy w bezruchu na macie, staraj±c siê jak najszybciej podnie¶æ. Ten kto pierwszy wstanie obejmuje przewagê. A ona jest najwa¿niejsza. Inne pó³¶rodki mnie nie interesuj±, ów czynno¶æ mnie poch³onê³a. Coraz ciê¿ej prze³yka³em ¶linê przez gard³o, dodatkowy ból pobudza³ mnie do walki. O krok przed przeciwnikiem wyszed³em na prost±. Bêd±c o wyprostowanych plecach dysydent wci±¿ zmaga³ siê z uniesieniem swojego cia³a. Uda³o mi siê to wykorzystaæ. W b³yskawicznym tempie prze³o¿y³em prawe ramiê przez jego szyjê zapinaj±c tym samym bolesny Twisting Chinlock na ¶rodku oktagonu! Offline #24 2014-01-06 14:59:34Re: Triple Threat Ladder Match for #4 Contender to the World Heavyweight CAidan poszed³ na emeryturê wiêc nie odpisze, my¶la³em ¿e mo¿e potrzymasz przewagê w kilku ³adnych postach ale je¶li rozwi±za³e¶ to w ten sposób, proszê o post w którym Abyss zdejmie d¼wignie (wykona SM i F) i zgarnie kontrakt. Ogó³em masz do napisania booking koñcz±cy pojedynek na minimum 600 s³ów! Do dzie³a! Offline #25 2014-01-13 15:00:32Re: Triple Threat Ladder Match for #4 Contender to the World Heavyweight C'Okrutny cz³owiek' - Tak oto brzmia³y krzyki na publiczno¶ci. Hunico jêcza³ piskliwie z ogromnego bólu zadawanego tak prost± d¼wigni±. Prost±, lecz dla jego pokroju bardzo nieprzyjemn±. Atuty wagowe przeciwnika by³y niskie, jak równie¿ potencja³. W ca³ym streszczeniu wszystko le¿a³o w moich niemi³osiernych rêkach. Ka¿da sekunda kolejnej grozy opanowana by³a moj± równowag± umys³u.
Offline #26 2014-01-17 21:08:04Re: Triple Threat Ladder Match for #4 Contender to the World Heavyweight CTrochê spó¼nione ale idane i Abyss staje siê oficjalnym pretendentem do pasa Wagi Ciê¿kiej. Offline
|