Ogłoszenie | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tytuł panelu
Treść i obrazek naszego panelu:
Wątek Zamknięty
#16 2013-12-17 18:10:34Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff HardyDalej! (Pamiętaj o silniejszych ciosach zadanych przez rywala) Offline #18 2013-12-18 13:27:43Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff HardyPo wykonanej akcji postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce jednak nie potrafiłem podnieść się z maty po poprzedniej kacji którą wykonałem na swoim opponencie. Czyżby Samoa Joe okazał się znacznie lepszym rywalem niż można by się było spodziewać ?- - pomyślałem. Moje ciało zostało unieruchomione na skutek przeszywającego bólu który dręczył mnie przez kolejne minuty starcia. Wiedziałem, że owe katusze nie są spowodowane zwyczajnym upadkiem lecz masą szaleńczych napadach antagonisty. Nie zdawałem sobie sprawy z tego, że Joe dochodził do siebie po każdej sekundzie którą wtopiłem w powstrzymaniem tortur które obarczały mój kręgosłup. Dość !- wrzasnąłem - z wielkim trudem postanowiłem podnieść się z chłodnej maty, zajęło mi to kilka bądź kilkanaście cennych sekund. Po dłuższej chwili stanąłem na nogi lecz nie na długo.. Odwróciwszy się w kierunku Samo'a przywitałem się z jego barkiem który ponownie wgniótł moje ciało w matę.//Shoulder Block\\ Nieprzyjemne spotkanie z rozgniewanym niedźwiedziem było bardzo nie bezpieczne. Trzymając się za głowę oraz śledząc dalsze kroki bestii byłem pewny, że mój koniec jest bliski. W pewnej chwili pomyślałem sobie o mojej rodzinie która właśnie siedzi w pierwszym rzędzie i wierzy w moje zwycięstwo. Od teraz miałem tylko jeden cel chciałem pokazać mojej rodzinie a zwłaszcza starszemu bratu, że również jestem czegoś wart. Czując jak magiczna substancja wypełnia moje ciało (adrenalina) byłem już na nogach. Jednak nie wstałem o własnych siłach, widząc jak rywal próbuje ponownie zdzielić mnie dziesiątką punch'y postanowiłem szybko wymierzyć mu kolano w splot słoneczny.\\Gut Kick// którym zdzieliłem swojego rywala okazał się być nadzwyczajnie skuteczny. Dzięki temu nieprzyjaciel zginając swoje ciało wystawił się na kolejną akcje, tym razem postanowiłem zadziałać nadzwyczaj skutecznie. Chwyciłem niedźwiedzia za głowę po czym przechylając się w tył wbiłem jego głowę do ziemi.\\DDT// Connecting! You Son Of A Bitch!
Offline #20 2013-12-18 17:03:04Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff HardyNaładowany adrenaliną postanowiłem nie przerywać moich ataków. Miałem tylko jeden cel który powoli zaczynał przeistaczać się w wygraną. Spoglądając na truchło Samo'a zacząłem myśleć nad kolejna akcja która wywołała by na nim spore wrażenie. Tak, to jest to w oka mgnieniu mój umysł zaczęło wypełniać multum ataków które były by najlepszym rozwiązaniem aby pozbawić tłuścioch złudzeń o wygranej. Bez zbędnych spekulacji postanowiłem działać. Wbijając się swoimi nogami umieściłem swój łokieć w pozycji prostopadłej do swojego ciała tak aby wzmocnić uderzenie swej magicznej akcji. Pod wpływem mojego ciężaru czułem jak płuca Joe'ya wgniatają się. \\Elbow Drop//Jestem w domu - pomyślałem. Nie pozostało mi nic innego jak kontynuować starcie w którym szala zwycięstwa przechyla się na moją stronę. Niestety podczas każdego nawet najmniejszego upadku mój kręgosłup zaczynał o sobie przypominać. Niestety nie mogłem sobie pozwolić na nagłą przerwę gdyż wtedy mógł bym stracić to co do tej pory osiągnąłem.
Offline #21 2013-12-18 17:09:56Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff HardyDalej... Dawaj akcje z Karty Postaci i do 3 na 1 post możesz wykorzystać Elbow to uni
Offline #22 2013-12-18 17:44:32Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff HardySłysząc radość publiki postanowiłem ponownie oddać się w niepamięć. Pozostaje tylko jedna kwestia, próba pinu lub wyjście z metalowej klatki. Aby tego dokonać będę musiał zadziałać a nogi swojego opponenta które uniemożliwią mu wspięcie się po klatce. Myśląc nad kolejną akcją która była by dobrym rozwiązaniem stanąłem w przeciwległym narożniku albowiem dzięki pomocy owej części metalu Joe postanowił podciągnąć się aby stanąć na nogi. Niestety muszę skrócić jego zapały ponieważ już za chwilę twarz grubaska wgryzie się w mate jak w niedzielny obiad. Kupa miecha właśnie postanowił ruszyć w moim kierunku jednak bidulek nie spodziewa się co go czeka. Dzięki mojej zwinności a w zasadzie szybkości jestem w stanie ostudzić zapał rywala na dłuższą chwile. Pobudzony dopingiem publiki zacząłem podążać za rywalem. Czekając na odpowiednią chwile przyśpieszyłem kroku po czym zerwawszy się do ataku uderzyłem \\Dropkickiem// nogi swojego opponenta. Samoa ukląkł na jedno kolano prosząc Boga a łagodny wymiar kary jednak jego modły zostały przerwane przez nienaganne \\Enzuigiri//. Offline #23 2013-12-18 17:58:39Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff HardyKontra przed Dropkickiem! Offline #24 2013-12-18 18:04:14Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff Hardy
Ostatnio edytowany przez sHy10 (2013-12-18 18:05:01)
Offline #25 2013-12-18 18:09:22Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff HardyOn uderza twoje nogi, więc raczej by Ci się udało...
Offline #26 2013-12-18 18:10:08Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff HardyUdane, Opis Sytuacji na 200 słów Offline #27 2013-12-18 18:33:44Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff Hardy
Ostatnio edytowany przez sHy10 (2013-12-18 18:34:52)
Offline #28 2013-12-18 19:12:51Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff HardyTłum ludzi wpatrzonych we mnie jak w obrazek, jedni kochają, drudzy nienawidzą. Stojąc pomiędzy młotem a kowadłem staram się dać z siebie 100 czasami 150 % normy. Jednak w tym biznesie wszystko jest możliwe nie zawsze nasze starania zostaną zauważone nie mniej jednak mam po co żyć. Gdyby nie rola na której się skupiłem i cel który prowadzi mnie przez życie nigdy nie był bym tym kim jestem. Rola straight edga pozwoliła mi odnaleźć swoje drugie ja. Jednak nie uważam się za lepszego od innych ponieważ każdy jest taki sam czy tego chce czy nie. Jedni czarni drudzy biali w tym biznesie nie są wytykani palcami tutaj liczy się potencjał wola walki i to czy kochamy ten biznes czy jednak nie. Masy godzin spędzonych na siłowni oraz na treningach nie pozwala mi zapomnieć o tym, że ta walka jest dla mnie najważniejszą. Gdybym teraz postanowił sie poddać cały misterny plan, całe serce włożone w moją pracę zostały by wyrzucone do śmieci. Stojąc w kwadratowym pierścieniu spoglądam na ludzi oraz na moją rodzinę która wspiera mnie od zawsze. To właśnie im chce pokazać na co mnie stać i nikt oraz nic mnie nie powstrzyma. Drogi Samoa Joe to chce żebyś wiedział, że to nie koniec lecz początek twojego łomotu. Offline #29 2013-12-18 19:53:49Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff HardySamoa - Interpunkcja. Jeśli już robisz te spacje przed znakami interpunkcyjnymi to rób je zawsze, jakoś przeżyję, ale nie przeplataj tego. Poza tym kilka literówek i ortografów (typu "ryzykuje" a nie "ryzykuję", bo pisałeś w 1 os. l. poj.). Ciekawy oraz generalnie spójny tekst. Offline #30 2013-12-18 20:09:42Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff Hardy
Offline Wątek Zamknięty
|