Wyczerpany , spocony , jednak¿e zawsze godny ka¿dego rywala Samoañski bohater epickiego Steel Cage Match'u le¿y w³a¶nie na macie po niesamowitym Dragon Leg Screw'ie , tu¿ obok niego Seth Rollins ,na pocz±tku uwa¿any za ¿ó³todzioba lecz na koniec wywnioskowaæ mo¿na znakomitego przeciwnika . Pojedynek jest rozgrywany na miarê Main Event'u ,aczkolwiek los tak chcia³ i jest on normaln± walk± .. Batalia w której zostawi³em 115% siebie jeszcze siê nie skoñczy³a , brakuje w³a¶nie te g³upie 5% które musi zakoñczyæ zapocz±tkowan± przeze mnie destrukcjê , patrz±c k±tem oka na antagoniste i jego poczynania robiê dok³adnie to samo czo³gaj±c siê w kierunku lin , to jest wy¶cig z czasem , który pierwszy wstanie zdobêdzie kontrolê nad pojedynkiem . Powoli unosz±c sw± masê stopniowo podci±gam siê za pomoc± lin , dalej k±tem oka przygl±daj±c siê wyczynom . Obaj wyprostowali¶my nogi praktycznie w tym samym czasie , dzieli³y nas setne sekundy .. Powolnie przemieszczaj±c siê na ¶rodek ringu rozpoczê³a siê wymiana ciosów na wagê z³ota i tym razem to w³a¶nie tym razem si³a jak i wytrzyma³o¶æ na obra¿enia przewa¿y³y kto zwyciê¿y w tym pojedynku , wyprowadziwszy kilka mocnych punchy na korpus wroga ten odwdziêczy³ mi siê seri± Headbutt'ów . Jedyne co mnie trzyma³o jeszcze na nogach to adrenaliny przep³ywaj±ca przez moje ¿y³y , oraz chêæ do wygranej do odniesienia triumfu w federacji . Mój debiut chcia³em zaliczyæ do udanych i do tego tym razem bêdê d±¿y³ , nie poddam siê dopóki nie osi±gnê swego celu . Po zaciêtej wymianie silnych uderzeñ ,w koñcu wbijam gwó¼d¼ w trumnê mego nieprzyjaciela w postaci European Uppercutt'ów po jakich to zachwia³siê na nogach , lec±c dalej z form± odwracam siê plecami do oponenta biegn±c w kierunku lin od jakich to zwinnie siê odbijam nieco wolniejszym tempem ni¿ na pocz±tku walki mknê powrotn± drog± masakruj±c Rollins'a barkiem . ( Shoulderblock ) Patrz±c dalej na spoczywaj±cego na macie konkurenta przyszed³ mi do g³owy pewien pomys³ , który mam zamiar zrealizowaæ . Tote¿ po raz wtórny udajê siê w kierunku sznurów odbijaj±c siê lekko wyskakujê w górê nogi przyjmuj±c do konta prostego upadam na zapa¶nika . Ali¶ci co my tu mamy .!? Zawodnik przeturla³ siê na bok unikaj±c zgniecenia przez moj± osobê . Bêd±c w pozycji do k±ta prostego jestem na celowniku d³ugow³osego osobnika , który biegnie w moim kierunku unosz±c lekko nogê chce wykonaæ mi Big Boot'a natomiast maj±c trze¼wy umys³ po³o¿y³em siê na parkiecie , tym samym mieszkaniec Davenport chybi³ .
"Wystarczy jeden ma³y b³±d, a wszystko sypie siê na dó³. A pó¼niej jest coraz trudniej."
Dynamicznie zrywaj±c siê do pionu , nie zwlekaj±c gdy¿ czasu jest mniej mocno chwytam grzywkê Lopeza ciskaj±c nim w naro¿nik biegn±c tu¿ za nim , ali¶ci ten wbiegaj±c po nim próbujê uciec , tote¿ wskakuj±c na drugie liny naro¿nika obejmujê adwersarza w pasie przerzucaj±c go za plecami , nastêpnie wstaj±c po tej wyczynowej akcji po raz wtórny z kolei zapinam Full Nelsona powtarzaj±c przerzut za siebie jeszcze raz , natomiast nie puszczaj±c ów osobnika . Na sam koniec finalnego mix'a akcji otaczam rêkoma obwód w pasie Colby'ego blokuj±c mu tym samym rêce i po raz kolejny i ostatni wyrzucam za siebie niczym ¶mieci ma³ego rycerzyka ( Chimera Plex ) po akcji koñcz±cej resztkami si³ przypinam zw³oki pozosta³e z przeciwnika .
PS : Niestety nie zmie¶ci³em siê w limicie , by³ on dla mnie za ma³y jak na post koñcowy , mo¿esz post uznaæ , lub nie doceñ serce jakie w³o¿y³em w ostateczne K£ i przeczytaj to chocia¿ decyzja zale¿y od Ciebie , ja swoje zadanie wykona³em ,aczkolwiek nie spe³ni³em danych mi warunków .
Strike
Wins ; 3 Draws ; 0 Loses ; 1
Achivments ~ #2 Contender to Intercontinental Title ~
~ Najpierw Ciê ignoruj±. Potem ¶miej± siê z Ciebie. Pó¼niej z Tob± walcz±. Pó¼niej wygrywasz. ~
~ Ból jest njalepszym instruktorem, ale nikt nie chce zostaæ jego uczniem. ~
Jak najbardziej przyznaje Ci racjê, ¿e pope³ni³em b³±d, aczkolwiek czyta³em Twój post dwa razy, musia³em byæ zmêczony. Nastêpnym razem proponuje napisaæ kulturalnie na pw/GG, a nie bez powodu wyzywaæ czego sobie nie ¿yczê.
Udane, oboje jeste¶cie na macie i skoro sam napisa³e¶, ¿e jeste¶cie oboje wyczerpani to nie pozostaje mi nic innego jak daæ Kto £adniej na max 400 s³ów ;x
Wszystko co do tej pory uczyni³em przesta³o wzbudzaæ zainteresowanie publiki.. Widok jakim obarczy³em swoich najm³odszych a zarazem najstarszych fanów by³ dla nich brzemieniem którego nie da³em rady unie¶æ. Z po¶ród tysiêcy mas zgromadzonych na arenie w Nevadzie zacz±³ wydobywaæ siê d¼wiêk który móg³ wbiæ gwó¼d¼ do trumny w tym pojedynku. Obarczony skrajn± nienawi¶ci± w ¶ród ludzi zacz±³em czuæ do nich ogromn± nienawi¶æ. To co dla nich zrobi³em, owa rze¼ na któr± ruszy³em nie zosta³a doceniona po widoku konaj±cego bohatera ? Z minuty na minutê zaczyna³em coraz bardziej szydziæ z ludzkich karykatur które postanowi³y siê ode mnie odwróciæ. Teraz postanowi³em skupiæ siê na walce która wzniesie mnie na wy¿yny tej organizacji. A je¶li chodzi o to czy bêd± przy tym Ci nêdzni ludzie... szczerze mówi±c mam to w dupie. Wpatrzony w sylwetkê obola³ego Samoa postanowi³em pokazaæ " trzodzie chlewnej " jak wygl±da prawdziwa hardcorowa walka. A to czy Samoa wyjdzie ca³y z tego pojedynku to nie ma ju¿ w ogóle ¿adnego znaczenia. Na³adowany z³o¶ci± i ¿±dz± zemsty poczu³em jak mój organizm wype³nia znaczna si³a energii któr± mogê przelaæ na twarz Samoy. Bez chwili wytchnienia zerwa³em siê z maty po czym ruszy³em w kierunku opponenta aby wpisaæ w jego twarz mój ból który otacza³ moje serce. Stoj±c nad truch³em obalonego nied¼wiedzia zacz±³em obijaæ jego cia³o solidnymi kopniakami. Owe ataki by³y tak szaleñcze, ¿e sêdzia musia³ interweniowaæ aby przerwaæ brutalne ataki. Nie marnuj±c czasu zacz±³em my¶leæ nad kolejnymi atakami którymi móg³ bym skarciæ swojego przeciwnika. W trybie natychmiastowym do mojej g³owy przysz³o setki pomys³ów jak zakoñczyæ karko³omny los owej "maciory". Resztkami si³ wspi±³em siê na naro¿nik po czym kieruj±c w publikê gest który móg³ wyraziæ moje uczucia którymi obdarzam t± zgraje debili-Fuck You-. Po jednog³o¶nym wybuczeniu mojej osoby postanowi³em szybko zaatakowaæ zwierzynê solidnym Flying Elbow Drop'em. Samoa ku moim zaskoczeniu powoli podnosi³ siê na kolana. Publika w hali zaczê³a klaskaæ aby dodaæ mu otuchy, jednak to na nic gdy¿ szybko u¶pi³em jego zamiary akcj± zwana Avada Kedavra po czym zerwa³em siê do pinu
sHy10 - nie daje siê spacji przed przecinkami! Przej¶cia z 3 osoby do 1 ujmuj± twojemu postowi. Znalaz³em kilka bardzo bij±cych po oczach powtórzeñ, do¶æ du¿o b³êdów w po¶cie, jednak ten cytat bardzo fajny, pasuje do sytuacji. Koñcówka ³adna ale limit s³ów, nie powiniene¶ przekraczaæ ale trudno.
Fuzzi - twój post ¶wietnie siê czyta³o, choæ by³o kilka powtórzeñ i b³êdów to naprawdê ³adnie ci to wysz³o. Brawo
Teraz mam bardzo trudn± decyzjê do podjêcia, w Kto £adniej?Opisie Sytuacji jest 2 do 2. Walka by³a wyrównana lecz spojrza³em na jeszcze jedn± rzecz, wasze starania w postach. sHy10 stara³ siê du¿o bardziej, posty nie by³y takie aby napisaæ. I to w³a¶nie zawa¿y³o na mojej decyzji.
Chimera Plex 1..... 2..... 3..... !!!
Winner of this match: SAMOA JOE!
Streak:
Wins: 2 ; Draws: 0 ; Loses: 0
Achievements:
#1 Contender to the WWE Championship at Fatal Fuor Way WWE Champion
TOP 10 1 Miejsce (#3 RAW & #3 SmackDown)
Last Match:
The Undertaker vs Bray Wyatt vs William Regal vs AJ Styles for the WWE Title - Win by Hell's Gate
Po us³yszeniu trzech uderzeñ ma³ym m³otkiem o metalowy gong,wiedzia³em ¿e to koniec ! Wielka batalia w Stell Cage Match'u wreszcie siê zakoñczy³a . Klatka siê powoli unosi³a w górê , za¶ ja czo³gaj±c siê w stronê lin powoli przy ich pomocy wsta³em , nastêpnie wychodz±c z ringu opu¶ci³em halê bez ¿adnych taunt'ów .
Strike
Wins ; 3 Draws ; 0 Loses ; 1
Achivments ~ #2 Contender to Intercontinental Title ~
~ Najpierw Ciê ignoruj±. Potem ¶miej± siê z Ciebie. Pó¼niej z Tob± walcz±. Pó¼niej wygrywasz. ~
~ Ból jest njalepszym instruktorem, ale nikt nie chce zostaæ jego uczniem. ~