Ogłoszenie | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tytuł panelu
Treść i obrazek naszego panelu:
#32 2013-12-14 19:07:24Re: 3. Cena vs. OrtonOrton na macie, a to oznacza początek końca.. Na ringu nadal leżała frotka, którą wcześniej wepchnąłem w usta rywala, a więc chwyciłem ją i pomachałem przed twarzą oponenta. Nie czekając na reakcje rywala cisnąłem frotką poza ring i z uśmiechem na twarzy wypowiedziałem BANG, po którym " strzepałem " kurz z ramienia i trafiłem pięścią prosto w twarz Randalla!! <Five Knuckle Shuffle> Randy od razu się podniósł i nadal był zamroczony, więc bezproblemowo chwyciłem go na swoje barki i przerzuciłem na drugą stronę aplikując Attitude Adjustment!! Offline #34 2013-12-14 19:27:40Re: 3. Cena vs. OrtonCzas mnie nagli, a więc nadchodzi pora na zadanie ostatecznego ciosu. Po AA Orton znalazł się przy środku ringu, jednak miał blisko do lin. Postanowiłem mu uniemożliwienie ich złapania i przekręciłem na brzuch tak aby znalazł się na środku kwadratowego pierścienia i zapiąłem STF!!! TAP OUT! Offline #36 2013-12-15 14:47:00Re: 3. Cena vs. OrtonSkoro Smooku odszedł to mamy TAP OUT!!! CENA WYGRYWA!!!
Offline |