Og³oszenie | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tytu³ panelu
Tre¶æ i obrazek naszego panelu:
Wątek Zamknięty
#16 2013-12-17 18:10:34Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff HardyDalej! (Pamiêtaj o silniejszych ciosach zadanych przez rywala) Offline #18 2013-12-18 13:27:43Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff HardyPo wykonanej akcji postanowi³em wzi±æ sprawy w swoje rêce jednak nie potrafi³em podnie¶æ siê z maty po poprzedniej kacji któr± wykona³em na swoim opponencie. Czy¿by Samoa Joe okaza³ siê znacznie lepszym rywalem ni¿ mo¿na by siê by³o spodziewaæ ?- - pomy¶la³em. Moje cia³o zosta³o unieruchomione na skutek przeszywaj±cego bólu który drêczy³ mnie przez kolejne minuty starcia. Wiedzia³em, ¿e owe katusze nie s± spowodowane zwyczajnym upadkiem lecz mas± szaleñczych napadach antagonisty. Nie zdawa³em sobie sprawy z tego, ¿e Joe dochodzi³ do siebie po ka¿dej sekundzie któr± wtopi³em w powstrzymaniem tortur które obarcza³y mój krêgos³up. Do¶æ !- wrzasn±³em - z wielkim trudem postanowi³em podnie¶æ siê z ch³odnej maty, zajê³o mi to kilka b±d¼ kilkana¶cie cennych sekund. Po d³u¿szej chwili stan±³em na nogi lecz nie na d³ugo.. Odwróciwszy siê w kierunku Samo'a przywita³em siê z jego barkiem który ponownie wgniót³ moje cia³o w matê.//Shoulder Block\\ Nieprzyjemne spotkanie z rozgniewanym nied¼wiedziem by³o bardzo nie bezpieczne. Trzymaj±c siê za g³owê oraz ¶ledz±c dalsze kroki bestii by³em pewny, ¿e mój koniec jest bliski. W pewnej chwili pomy¶la³em sobie o mojej rodzinie która w³a¶nie siedzi w pierwszym rzêdzie i wierzy w moje zwyciêstwo. Od teraz mia³em tylko jeden cel chcia³em pokazaæ mojej rodzinie a zw³aszcza starszemu bratu, ¿e równie¿ jestem czego¶ wart. Czuj±c jak magiczna substancja wype³nia moje cia³o (adrenalina) by³em ju¿ na nogach. Jednak nie wsta³em o w³asnych si³ach, widz±c jak rywal próbuje ponownie zdzieliæ mnie dziesi±tk± punch'y postanowi³em szybko wymierzyæ mu kolano w splot s³oneczny.\\Gut Kick// którym zdzieli³em swojego rywala okaza³ siê byæ nadzwyczajnie skuteczny. Dziêki temu nieprzyjaciel zginaj±c swoje cia³o wystawi³ siê na kolejn± akcje, tym razem postanowi³em zadzia³aæ nadzwyczaj skutecznie. Chwyci³em nied¼wiedzia za g³owê po czym przechylaj±c siê w ty³ wbi³em jego g³owê do ziemi.\\DDT// Connecting! You Son Of A Bitch!
Offline #20 2013-12-18 17:03:04Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff HardyNa³adowany adrenalin± postanowi³em nie przerywaæ moich ataków. Mia³em tylko jeden cel który powoli zaczyna³ przeistaczaæ siê w wygran±. Spogl±daj±c na truch³o Samo'a zacz±³em my¶leæ nad kolejna akcja która wywo³a³a by na nim spore wra¿enie. Tak, to jest to w oka mgnieniu mój umys³ zaczê³o wype³niaæ multum ataków które by³y by najlepszym rozwi±zaniem aby pozbawiæ t³u¶cioch z³udzeñ o wygranej. Bez zbêdnych spekulacji postanowi³em dzia³aæ. Wbijaj±c siê swoimi nogami umie¶ci³em swój ³okieæ w pozycji prostopad³ej do swojego cia³a tak aby wzmocniæ uderzenie swej magicznej akcji. Pod wp³ywem mojego ciê¿aru czu³em jak p³uca Joe'ya wgniataj± siê. \\Elbow Drop//Jestem w domu - pomy¶la³em. Nie pozosta³o mi nic innego jak kontynuowaæ starcie w którym szala zwyciêstwa przechyla siê na moj± stronê. Niestety podczas ka¿dego nawet najmniejszego upadku mój krêgos³up zaczyna³ o sobie przypominaæ. Niestety nie mog³em sobie pozwoliæ na nag³± przerwê gdy¿ wtedy móg³ bym straciæ to co do tej pory osi±gn±³em.
Offline #21 2013-12-18 17:09:56Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff HardyDalej... Dawaj akcje z Karty Postaci i do 3 na 1 post mo¿esz wykorzystaæ Elbow to uni
Offline #22 2013-12-18 17:44:32Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff HardyS³ysz±c rado¶æ publiki postanowi³em ponownie oddaæ siê w niepamiêæ. Pozostaje tylko jedna kwestia, próba pinu lub wyj¶cie z metalowej klatki. Aby tego dokonaæ bêdê musia³ zadzia³aæ a nogi swojego opponenta które uniemo¿liwi± mu wspiêcie siê po klatce. My¶l±c nad kolejn± akcj± która by³a by dobrym rozwi±zaniem stan±³em w przeciwleg³ym naro¿niku albowiem dziêki pomocy owej czê¶ci metalu Joe postanowi³ podci±gn±æ siê aby stan±æ na nogi. Niestety muszê skróciæ jego zapa³y poniewa¿ ju¿ za chwilê twarz grubaska wgryzie siê w mate jak w niedzielny obiad. Kupa miecha w³a¶nie postanowi³ ruszyæ w moim kierunku jednak bidulek nie spodziewa siê co go czeka. Dziêki mojej zwinno¶ci a w zasadzie szybko¶ci jestem w stanie ostudziæ zapa³ rywala na d³u¿sz± chwile. Pobudzony dopingiem publiki zacz±³em pod±¿aæ za rywalem. Czekaj±c na odpowiedni± chwile przy¶pieszy³em kroku po czym zerwawszy siê do ataku uderzy³em \\Dropkickiem// nogi swojego opponenta. Samoa ukl±k³ na jedno kolano prosz±c Boga a ³agodny wymiar kary jednak jego mod³y zosta³y przerwane przez nienaganne \\Enzuigiri//. Offline #23 2013-12-18 17:58:39Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff HardyKontra przed Dropkickiem! Offline #24 2013-12-18 18:04:14Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff Hardy
Ostatnio edytowany przez sHy10 (2013-12-18 18:05:01)
Offline #25 2013-12-18 18:09:22Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff HardyOn uderza twoje nogi, wiêc raczej by Ci siê uda³o...
Offline #26 2013-12-18 18:10:08Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff HardyUdane, Opis Sytuacji na 200 s³ów Offline #27 2013-12-18 18:33:44Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff Hardy
Ostatnio edytowany przez sHy10 (2013-12-18 18:34:52)
Offline #28 2013-12-18 19:12:51Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff HardyT³um ludzi wpatrzonych we mnie jak w obrazek, jedni kochaj±, drudzy nienawidz±. Stoj±c pomiêdzy m³otem a kowad³em staram siê daæ z siebie 100 czasami 150 % normy. Jednak w tym biznesie wszystko jest mo¿liwe nie zawsze nasze starania zostan± zauwa¿one nie mniej jednak mam po co ¿yæ. Gdyby nie rola na której siê skupi³em i cel który prowadzi mnie przez ¿ycie nigdy nie by³ bym tym kim jestem. Rola straight edga pozwoli³a mi odnale¼æ swoje drugie ja. Jednak nie uwa¿am siê za lepszego od innych poniewa¿ ka¿dy jest taki sam czy tego chce czy nie. Jedni czarni drudzy biali w tym biznesie nie s± wytykani palcami tutaj liczy siê potencja³ wola walki i to czy kochamy ten biznes czy jednak nie. Masy godzin spêdzonych na si³owni oraz na treningach nie pozwala mi zapomnieæ o tym, ¿e ta walka jest dla mnie najwa¿niejsz±. Gdybym teraz postanowi³ sie poddaæ ca³y misterny plan, ca³e serce w³o¿one w moj± pracê zosta³y by wyrzucone do ¶mieci. Stoj±c w kwadratowym pier¶cieniu spogl±dam na ludzi oraz na moj± rodzinê która wspiera mnie od zawsze. To w³a¶nie im chce pokazaæ na co mnie staæ i nikt oraz nic mnie nie powstrzyma. Drogi Samoa Joe to chce ¿eby¶ wiedzia³, ¿e to nie koniec lecz pocz±tek twojego ³omotu. Offline #29 2013-12-18 19:53:49Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff HardySamoa - Interpunkcja. Je¶li ju¿ robisz te spacje przed znakami interpunkcyjnymi to rób je zawsze, jako¶ prze¿yjê, ale nie przeplataj tego. Poza tym kilka literówek i ortografów (typu "ryzykuje" a nie "ryzykujê", bo pisa³e¶ w 1 os. l. poj.). Ciekawy oraz generalnie spójny tekst. Offline #30 2013-12-18 20:09:42Re: Steel Cage Match: Samoa Joe vs. Jeff Hardy
Offline Wątek Zamknięty
|