Ogłoszenie | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Tytuł panelu
Treść i obrazek naszego panelu:
#16 2013-12-16 17:25:16Re: #5 TT Normal Match Fandango & CM Punk vs. Cody Rhodes & Evan BourneWydawało by się iż debiutujący Fandango mimo utraty partnera poradzi sobie z rywalami bez większego trudu, kiedy jego atak z narożnika zostaje uniknięty, w skutek czego ten niefortunnie upadł, dając rywalom szansę dokonania zmiany. Do ringu energicznie wbiega Bourne i w chwili, w której sytuacja wydaje się na stałe zmienić o 180 stopni, pojedynek zostaje przerwany przez samego Vince'a McMahona. Offline #17 2013-12-16 17:43:50Re: #5 TT Normal Match Fandango & CM Punk vs. Cody Rhodes & Evan Bourne
Ostatnio edytowany przez Sydal (2013-12-16 17:44:14)
Offline #18 2013-12-16 21:12:05Re: #5 TT Normal Match Fandango & CM Punk vs. Cody Rhodes & Evan Bourne
Offline #19 2013-12-16 21:35:11Re: #5 TT Normal Match Fandango & CM Punk vs. Cody Rhodes & Evan Bourne
Offline #20 2013-12-16 22:21:15Re: #5 TT Normal Match Fandango & CM Punk vs. Cody Rhodes & Evan BourneNo cóż, to co zrobił Rafi niby wydaje się że jest zajebiste ale... Gdzie jest tam opis sytuacji? Nie ma... Dalej, gimmick fFandango jaki opisałeś pasuje nie wiem, do Stone Colda? Dla mnie zejebłeś na całej linii, a najbardziej boli mnie to że potrafisz pisać dobrze normalnie. To co napisałeś nie ma nic wspólnego z tym co powinieneś. Offline #21 2013-12-16 22:48:30Re: #5 TT Normal Match Fandango & CM Punk vs. Cody Rhodes & Evan BourneKtoś się tutaj za dużo Pokemonów naoglądał... we wrestlingu zawodnicy raczej nie "ewoluują" (chyba, że o czymś nie wiem, bo wrestlingu generalnie nie oglądam od dość długiego czasu.. nie mniej jednak, nie wydaje mi się). Jeśli ktoś z CT wyraził na to zgodę, jutro zwołują posiedzenie całego CT gdzie skończy się pierdolenie, zacznie się jakaś komunikacja. Ale to inny temat. Dalej oczywiście Fandango. Offline #22 2013-12-16 23:24:15Re: #5 TT Normal Match Fandango & CM Punk vs. Cody Rhodes & Evan Bourne
Offline #23 2013-12-17 13:24:38Re: #5 TT Normal Match Fandango & CM Punk vs. Cody Rhodes & Evan BourneZmiana! Zmiana! Zmiana! Kibice oszaleli, bo w ringu miał się właśnie pokazać ten jedyny! Człowiek, który kradnie show i oryginalny "pozer". Tak jest! Do ringu wbiegł Shawn Michaels, który poczęstował podnoszącego się Bryana Inverted Atomic Drop, po którym były uczeń HBK'a złapał się za krocze co umożliwiło mi poczęstowanie przeciwnika szybkim punchem, który zwalił go z nóg. Następnie spojrzałem na piękne fanki w pierwszym rzędzie piszczące na mój widok. Nie dziwię im się, sam bym piszczał. Po tej chwili dekoncentracji uśmiechnąłem się pod nosem i odpiłem się od lin, ale trafiłem na silny Clothsline, który sprawił, że runąłem na matę. Na nieszczęście dla Daniela byłem na tyle świeży, że błyskawicznie wstałem i wściekle odpowiedziałem Lou Thesz Pressem, zasypując przy tym rywala wściekłym gradem uderzeń. Po kilkunastu ciosach siły musiał użyć sędzia, który odciągnął mnie od obrywającego rywala. Uniosłem ręce pokazując tym, że już przestałem, po czym wróciłem do ataków podnosząc przeciwnika i wykonując efektowny, a zarazem efektywny Belly To Back Suplex, który umieścił Amerykańskiego Smoka pod narożnikiem. Dało mi to okazję by wspiąć się na narożnik i wykonać przepiękny Moonsault, po którym przypiąłem rywala! 1..2... Kickout! Publika zaczęła oklaskiwać moje efektowne wejście w walkę, a ja odpowiedziałem im uniesionym, środkowym placem, przez co nasiliłem tylko heel heat dla mojej osoby i sprowokowałem moich hejterów do wzniesienia w górę wcześniej przygotowanych transparentów. Ale to jest jak woda jak młyn dla Showstoppera. Zabawa dopiero się rozkręca.
Offline #25 2013-12-17 15:33:45Re: #5 TT Normal Match Fandango & CM Punk vs. Cody Rhodes & Evan BournePo udanym salcie w przeciwnika wstałem otrzepując przy tym ręce i spojrzałem na Rhodesa. Dobrze wiedział, że jego partner jest na przegranej pozycji i nic nie może zrobić. Dałem chwilę czasu by D-Bryan wstał, po czym wziąłem rozbieg, ale trafiłem na energicznego Big Boota, zwalającego mnie na deski. Amerykański Smok niesiony dopingiem publiki zdecydowanie poczuł swoją moc, co pozwoliło mu szarpnąć mnie za włosy i zmusić do powstania. Następnie posłał mnie Irish Whipem na liny, ale ja zaskoczyłem go typowym dla siebie Flying Forearm Smashem, po którym poleżałem chwilkę, delektując się publiką oklaskująca ten pojedynek, po czym podkurczyłem nogi i wykonałem Kip Up elektryzując widzów, szczególnie tę damską część. Niestety ta chwila pozwoliła Bryanowi również się podnieść. Na szczęście to ja byłem tym szybszym wykonując gładki Scoop Slam. Po tej klasycznej kombinacji pokazałem leżącemu Danielowi, że może mi possać po czym wspiąłem się na trzecią linę. Rozejrzałem się chwilę po oniemiałej publice. W około błyskały same flesze, a ja zebrałem w sobie siły i wykonałem przepiękny, firmowy Flying Elbow Drop! Prosto w serce!
Offline #26 2013-12-17 15:42:12
Re: #5 TT Normal Match Fandango & CM Punk vs. Cody Rhodes & Evan BourneGodlike! Co dalej Sydal? Dołóż jeszcze kilka uniwersalek rywala
Offline #27 2013-12-17 17:06:04Re: #5 TT Normal Match Fandango & CM Punk vs. Cody Rhodes & Evan BourneCo za dominacja! Wszystko jest pod moją kontrolą i nie wydaje się żeby cokolwiek miało ulec zmianie. Po zaaplikowaniu mojego firmowego Elbow Dropu stanąłem w narożniku i zacząłem zagrzewać "orkiestrę" do gry, tupiąc w swoim stylu w narożniku! To oznaczało tylko jedno! Daniel Bryan obraca się w moją stronę! Sweet Chin Music... CHYBIONE!. Brodacz zanurkował pod moją nogą, po czym poczęstował mnie Arm Dragiem posyłającym mnie na deski, ponieważ nadał byłem mało uszkodzony wstałem w miarę szybko, ale trafiłem na efektowny Dropkick, który raz jeszcze sprowadził mnie do parteru. Co się ze mną dzieje? Czy naprawdę utraciłem kontrolę nad tym starciem? D-Bryan zwietrzył sposobność do odwrócenia losów tego pojedynku i wdrapał się na narożnik by wykonać swój firmowy headbutt. Nie wziął pod uwagę, że nie byłem ogłuszony na tyle by przyjąć jego akcję, więc kiedy od wyskoczył w powietrze z zamiarem wykonania akcji, ja po prostu odturlałem się w bok pozwalając na to by rywal łupnął w matę! To ten moment! publika ponownie wyciągnęła aparaty, a ja szybko wstałem na nogi patrząc na czerwonego ze złości Daniela z równie czerwoną od uderzenia klatką piersiową. Ale to nie miało znaczenia bo właśnie miałem zakończyć jego katusze, a zarazem tą walkę! Sweet Chin Music! Trafione! To koniec! W przypływie adrenaliny rzuciłem się na leżącego przeciwnika, a sędzia zaczął odliczać! Czy będzie three count?
Offline #28 2013-12-17 17:35:33Re: #5 TT Normal Match Fandango & CM Punk vs. Cody Rhodes & Evan BourneTak więc kontra przed akcją kończącą. Shawn podchodzi do ciebie i za dosłownie sekundę wykona Sweet Chin Music, masz szansę na kontrę bez zbędnego rozpisywania się napisz krótko zwięźle i na temat. Offline |