Re: Battle Royal for #3 Contender to the World Heavyweight Championship
WELCOME TO MY WORLD ALBERTO! Gdy w końcu przeciwnik się podniósł, usłyszałem huk, który zwiastował to, iż została nasza trójka w ringu. Antonio Cesaro, AJ Styles oraz Alberto del Rio... Najlepsi z najlepszych. Zanim się zorientowałem mogłem już upaść na ziemię, bo Rio chciał wykonać Clothesline, lecz śmignąłem mu pod ramieniem i bum Pele Kick wykonane. Jestem bliski zwycięstwa.... Szybko podniosłem arystokratę i wyniosłem go na barki, aby wykonać efektowne Spin - Out Fireman's Carry Facebuster ... Pomachałem tylko Meksykaninowi, który znalazł się za ringiem, a jednocześnie zszokowałem przeciwnika, bo wykonałem legendarne F-5... BROCK STRZEŻ SIĘ!
Tak AJ wykonuje-wykonywał tą akcję, bo kiedyś widziałem na jednym z filmików
Streak: 2/0/3 ~Gail Kim Card~ >Achievements< ~ #1 Contender for the WWE Championship on Fatal Four Way
// Kieruje się tym co napisał Macio, więc lecimy! //
Co tam się do cholery dzieje? Nikt, powtarzam NIKT w tym ringu nie ma prawa udawać swojej siły - jedyna osoba będąca czystą i brutalną siłą będącą w tym momencie w ringu jestem JA! I miałem zamiar uświadomić, obu tych pozerów znajdujących się nie daleko lin, że wciąż tutaj jestem. Zanim AJ Styles wysłał Alberto na ostatnią wycieczkę wymierzyłem bardzo mocne kopnięcie prosto w zgięcie kolana pana "fenomenalnego". Obaj zawodnicy praktycznie w równym momencie upadli na ziemię i dzięki temu znajdowali się w idealnej pozycji przed moim atakiem. Korzystając z mojego położenia ogłuszam moich rywali stukając ich głowami o siebie i chowam swoją głowę między ich pachy. Meksykanin i pan Pożal się boże niedoróbka Lesnara znaleźli się za moment na na swoich plecach, po niesamowicie efektownymDouble Snap Suplex'ie. Cytując teraz klasyka - MC Grzesia - Panowie, mam dla was jedno pytanie - CZY JESTEŚCIE GOTOWI NA WPIERDOL!
Antonio Cesaro >>Streak<< Superstars 2/0/0 Raw 0/0/1 Smackdown 2/0/0 PPV 0/0/1 >>Last Match<< Fatal-4-Way Match For WH Title - LosebyPinfall to Kane by Chokeslam - Fatal-4-Way >>Osiągnięcia<< No #3 Contender to World Heavyweight Title
Antonio próbuje zaatakować 2 rywali jednak AJ w ostatnim momenie odpycha oponenta i tylko Del Rio inkasuje Suplex. Cesaro powstaje po wykonanej akcii i wpada na Stylesa, który jest gotów do ostatecznego boju. KOŃCZĄCE KTO ŁADNIEJ NA 300 SŁÓW. W ów poście zamieszczacie wyrzucenie Alberto, finisher na rywalu i pozbycie się ostatniego oponenta! Dużo do zrobienia, mało słów więc liczę na waszą kreatywność. ~ Powodzenia!
Streak:
Wins: 2 ; Draws: 0 ; Loses: 0
Achievements:
#1 Contender to the WWE Championship at Fatal Fuor Way WWE Champion
TOP 10 1 Miejsce (#3 RAW & #3 SmackDown)
Last Match:
The Undertaker vs Bray Wyatt vs William Regal vs AJ Styles for the WWE Title - Win by Hell's Gate
// Srsly? 300 słów na takie coś? To będzie... interesujące o.O //
Kilka sekund - tylko tyle potrzebowałbym, aby posprzątać ring, po wykonaniu zamierzonej wcześniej akcji. Parę godzin - aż tyle trwałaby moja celebracja po zdobyciu pasa World Heavyweight. To wszystko jednak odeszło w pieprzoną niepamięć z powodu błędu, który zaowocował następującą sytuacją. Jedna minimalna pomyłka nie mogła jednak zakończyć całej serii przygotowań, przelanego potu i morderczych treningów niezniszczalnej maszyny jaką jestem. Te dwie głupiutkie duszyczki nie mogły w żaden sposób zagrozić mojej dominacji w ringu. Były one bowiem tylko kolejną przeszkodą w realizacji celu - a jak mam to w zwyczaju ja nie omijam przeszkód, JA JE NISZCZĘ! Dwa północno-amerykańskie chwasty, które ostały się w ringu były bowiem ostatnimi przeszkodami przed Fatal-4-Way. Wraz z Styles'em niemal w tym samym momencie dopadliśmy do truchła jakie pozostało po meksykaninie a pech chciał, że nijak mogliśmy podzielić się tą zdobyczą. Jedno komunikatywne spojrzenie zadecydowało bez słów, że musimy przynajmniej na moment kooperować ze sobą. Oboje w tym samym momencie podnieśliśmy się nie spuszczając swojego wzroku z siebie - napięcie rosło z sekundy na sekundę, ponieważ każdy fan zgromadzony na arenie wiedział, że w końcu któryś musi przerwać niewygodny dla obojga rozejm. Po odpowiednim rozpędzeniu się z dużym impetem wyrzuciliśmy z ringu Alberto ponad trzecią z lin pisząc już ostatni rozdział tego pojedynku. Skończyły się spekulacje - teraz decydowały tylko nasze umiejętności, zawzięcie i pragnienie zwycięstwa. A teraz tak naprawdę od tych ckliwych gadek zrobiło mi się nie dobrze... Nie przyszedłem tu by słodzić na temat tej łajzy z którą pozostałem w ringu. Szybki punch spadł niespodzianie na twarz Styles'a a ja zrobiłem coś czego ludzie kompletnie się nie spodziewali - podrzuciłem przeciwnika do góry jak szmacianą lalkę tak by spadł na trzecią linę od zewnętrznej strony i po sekundzie dołożyłem zabójczy podbródkowy -Swiss Death Connecting! EraCesaroNadchodzi // 297 słów - powodzenia Arin //
Antonio Cesaro >>Streak<< Superstars 2/0/0 Raw 0/0/1 Smackdown 2/0/0 PPV 0/0/1 >>Last Match<< Fatal-4-Way Match For WH Title - LosebyPinfall to Kane by Chokeslam - Fatal-4-Way >>Osiągnięcia<< No #3 Contender to World Heavyweight Title
Here is your winner and Third contender to the World Heavyweight Championship - Antonio Cesaro!
Słowa ring announcera uświadomiły mnie w tym co się teraz działo. W końcu pojedynek się zakończył, a ja zostałem ostatnim ocalałym. Pozostałem ponad dziewięcioma innymi gwiazdami zapewniając sobie miejsce w walce o pas WH. Nic już nie mogło stanąć na mojej drodze do chwały. Brock, Kane, Abbys - szykujcie się - Szwarcarska maszyna do wrestlingu nadchodzi!